Naast het borduren van werkkleding en textiel, kunt u bij ons ook terecht voor het laten bedrukken van uw bedrijfskleding. Wij maken hierbij gebruik van zeef- en transferdruk.

Zeefdruk

Zeefdrukken gebruiken we meestal op kleding die voor promotionele doeleinden gebruikt wordt, alsook voor werkkleding. We spreken dan over T-shirt, sweaters, polo’s. Bij zeefdrukken is de prijs afhankelijk van het aantal kleuren en het aantal stuks. Hier bovenop komen nog de film-clichékosten. Liefst het logo/de tekening aanleveren in een vectorbestand ( ai of eps), want het beter de kwaliteit van het aangeleverde bestand, hoe beter het eindresultaat. Indien een bitmapbestand, jpg, tif of iets dergelijks wordt aangeleverd, gelieve rekening mee te houden dat de DPI minimaal 300 moet zijn op werkelijke afmeting van het logo.

Transferdruk

Transferdruk gebruiken we naast het zeefdrukken als de oplage laag is of op regelmatige basis kleine aantallen bijbesteld worden. Bij deze werkwijze wordt de afbeelding of het logo op een losse drager bedrukt en bij bestelling of herhalingsopdracht wordt deze transfer per stuk op het kledingstuk geperst. Transfers worden minimaal per 25 stuks besteld. Het voordeel van transferdruk is dat er maar 1 keer opstartkosten gerekend worden.

Toptex catalogus
Harvest catalogus
Printer catalogus
Projob catalogus
Stanley / Stella catalogus

Heeft u nog vragen? Ons team helpt u graag verder!

U mag ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie over onze producten en diensten.

Contacteer ons