Zeefdruk en transferdruk zijn twee veel voorkomende onderdelen binnen Mac Ryan Borduuratelier. Lees hieronder meer over deze twee disciplines.

Zeefdruk

Zeefdrukken gebruiken we meestal op kleding die voor promotionele doeleinden gebruikt wordt, alsook voor werkkleding. We spreken dan over T-shirt, sweaters, polo’s. Bij zeefdrukken is de prijs afhankelijk van het aantal kleuren en het aantal stuks. Hier bovenop komen nog de film-clichékosten. Liefst het logo/de tekening aanleveren in een vectorbestand ( ai of eps), want het beter de kwaliteit van het aangeleverde bestand, hoe beter het eindresultaat. Indien een bitmapbestand, jpg, tif of iets dergelijks wordt aangeleverd, gelieve rekening mee te houden dat de DPI minimaal 300 moet zijn op werkelijke afmeting van het logo.

Transferdruk

Transferdruk gebruiken we naast het zeefdrukken als de oplage laag is of op regelmatige basis kleine aantallen bijbesteld worden. Bij deze werkwijze wordt de afbeelding of het logo op een losse drager bedrukt en bij bestelling of herhalingsopdracht wordt deze transfer per stuk op het kledingstuk geperst. Transfers worden minimaal per 25 stuks besteld.Voordeel 1x opstartkosten en bij herhalingsopdrachten geen film-clichékosten.

Toptex catalogus
Texet catalogus

Heeft u nog vragen? Ons team helpt u graag verder!

U mag ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie over onze producten en diensten.

Contacteer ons