Borduren is stijlvol en duurzaam

Wanneer je kiest voor borduren, dan kies je een stijlvolle maar vooral duurzame manier om werk- of bedrijfskleding te personaliseren. Geborduurde ontwerpen hebben een luxe uitstraling, zijn was bestendig en hebben een lange levensduur.

De toepassingsmogelijkheden van borduren zijn eindeloos

Wil je textiel laten borduren, bedrijfskleding van een logo voorzien of caps? Op elke ondergrond, die ingeklemd onder onze borduurmachines past, kan geborduurd worden. De enige voorwaarde is dat er voldoende plaats moet zijn om het ontwerp te kunnen aanbrengen. Enkele borduurvoorbeelden:

 • bedrijfskleding
 • sportkleding
 • promotiekleding
 • caps
 • fleecekleding
 • handdoeken, slabbetjes
 • alle soorten stof
 • badges
 • stoelhoezen
 • sporttassen, badjassen
 • paardendekens, onderleggers
 • etc.

Jouw lokale partner

Wij zijn één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding die alles in eigen huis beheren. Van begin tot einde verzorgen we alles zelf. We zetten eigenhandig jouw logo om tot een borduurkaart en borduren deze dan in ons eigen borduuratelier. Doordat we alles in eigen huis houden, hebben we een goede opvolging op de kwaliteit die we leveren en kunnen we dus in korte tijd de werkkleding uitleveren.

Toptex catalogus
Harvest catalogus
Printer catalogus
Projob catalogus
Stanley / Stella catalogus
Kleurkaart borduurgaren

Wij borduren met professionele machines

Onze machines kunnen tot wel 15 kleuren tegelijkertijd borduren. Het aantal kleuren in onze collectie borduurgaren is dan ook zeer uitgebreid. We borduren zelfs met metaalgaren in de kleuren zilver en goud.

Borduren heeft veel voordelen

Wanneer je kiest voor borduren, houd dan rekening met de ondergrond, het soort kleding en welke boodschap je wil overbrengen. De voordelen van borduren zijn:

 • lange levensduur

 • luxe uitstraling

 • Sterker

 • Kleuren blijven lang mooi

 • kan vanaf 1 stuk

 • geen opstartkosten (alleen eenmalige kosten voor aanmaken borduurkaart)

Werkwijze borduren

Borduren begint bij een goed ontwerp. Hoe beter de basis, hoe mooier het borduurresultaat. We ontvangen daarom het liefst een digitaal ontwerp (formaten *.tif, *.eps of *.bmp.) in een zo hoog mogelijk kwaliteit. Dit aangeleverde ontwerp zetten wij dan over op een borduurkaart. Heb je geen digitaal ontwerp, dan kunnen wij je vaak ook helpen vanaf een visitekaartje, briefpapier of ander digitaal bestand.

Voor digitaliseren en borduur klaarmaken berekenen wij een bedrag van € 84,- (ex BTW) en dit voor de meest voorkomende logo’s. Bij herhalingsorders zijn er geen extra kosten meer, alleen de borduurprijs per éénheid. Voor het borduren zelf wordt in functie van het aantal en de grootte van het borduurprogramma een prijs afgesproken.
Voor het borduren gebruiken wij Isacord 40 van Ackermann. 100% polyester.

Dit garen kan gewassen worden op 95° Celsius. In bijgevoegde kleurkaart kunt u kiezen voor een bijpassende kleur voor uw logo of tekst. Kleuren kunnen wel wat afwijken, dit is nl afhankelijk van uw kleureninstelling van het beeldscherm van uw PC. Meeste kleuren zijn op voorraad en anders op korte termijn te bestellen.

Naast de normale en metaalgaren is er ook een nieuwe toevoeging in ons assortiment, namelijk het polyflash garen. Dit is een normaal borduurgaren, maar met extra glans. Het heeft hetzelfde soort uitzicht als metaalgaren, met de voordelen van gewoon borduurgaren.

BEKIJK HIER DE BORDUURGARENKAART

De populairste lettertypes voor u op een rijtje

Onderstaand ziet u een overzicht van populaire borduur lettertypes welke toegepast worden binnen Borduuratelier Mac Ryan. Mocht u toch een andere letter in gedachten hebben, neem dan eens contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen met u kunnen bekijken. Bent u benieuwd naar door ons gerealiseerd werk? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met voorbeelden.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van borduren. We maken gebruik van verschillende fillstitches, zodat we bijna onbegrensde mogelijkheden creëren.

Een fillstitch is een soort steek waardoor er verschillende patronen gecreëerd worden. Hierdoor kan een borduring een heel andere vorm aannemen.

U kunt uw bestanden aanleveren via e-mail of usb-stick. Graag de bestanden aanleveren in AI of EPS vectorieel of JPG bestand.
Tekst omzetten naar contouren, eventueel TTF(lettertype) mee aan leveren, ook meest recente print.

Heeft u nog vragen? Ons team helpt u graag verder!

U mag ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie over onze producten en diensten.

Contacteer ons