Maak kennis met ons team, familie Mac Ryan! We zijn een familiebedrijf, ook al zijn niet al onze medewerkers familie, het voelt wel zo. We zijn een hecht, warm en dynamisch team. We staan allemaal met plezier in onze job.

Ons team:

Frans

Frans de Laat is de zaakvoerder van Mac Ryan. Hij startte in het familiebedrijf van zijn vader, die kleermaker was. In 1994 maakten ze de overschakeling naar een borduuratelier, waarna hij stilaan de fakkel overnam van zijn vader. Als zaakvoerder is hij een manusje-van-alles en heeft hij een uitgebreid takenpakket, gaande van borduurkaarten maken, borduren en administratie. Voor ons is hij de beste baas die we ons kunnen voorstellen. In zijn vrije tijd gaat hij veel wandelen met zijn hond Faya of fietsen met Tonja. Hij zet zich ook vrijwillig in voor het milieu om zwerfvuil op te ruimen.

In 2000 kwam zijn echtgenote, Tonja, erbij. Na jarenlange ervaring als kok, maakte ze de overstap naar het borduren. Ze staat elke dag paraat in onze showroom om het beste advies te geven aan onze klanten. Samen met Frans staat ze aan het roer van Mac Ryan, dus neemt ook zij de rondliggende taken op zich. Ze is een harde werker en ziet geen detail over het hoofd. In haar vrije tijd kookt ze nog altijd graag, maar ze kan ook genieten van een goed boek.

Tonja

Evelien

Sinds een aantal jaren werken beide dochters mee in de zaak. Evelien, de oudste dochter, vervoegde als eerste het team. Sinds 2013 werkt ze in ons team, waarbij ze verschillende taken op zich neemt. Naast het werk in het atelier, helpt ze Tonja met de verkoop en administratie. Hierdoor heeft ze een grote technische kennis. Naast haar job, neemt ze haar rol als moeder fantastisch op. Haar zorgende kant komt zowel in haar werk, als in haar moederrol naar voren. Daarnaast is ze ook bezig met gezond eten en fitnessen.

De jongste dochter, Nathalie, kreeg eind 2017 pas de kriebels om mee in het bedrijf te stappen. Nadat ze eerst een stukje van de wereld ontdekte en haar opleiding tot maatschappelijk assistente afrondde. Ze staat meestal mee in de atelier, maar daarnaast houdt ze zich ook bezig met de sociale media en het netwerken. Ze brengt de goedlachse en sociaalgeëngageerde noot in het bedrijf. Naast haar job, maakt ze graag tijd voor familie en vrienden. Een goed boek of film weet haar altijd te boeien. Samen met haar vriend Martijn, gaat ze ook vaak op pad de natuur in.

Nathalie

Martine

Martine werkt sinds 2006 bij ons, waar ze eerst begon met borduren. Enkele jaren later, in 2009, heeft ze de overstap gemaakt naar het kantoor, waar ze elke dag de borduurkaarten tekent. Haar positieve ingesteldheid is iets waar we allemaal nog iets van kunnen leren. Martine is een echte lady biker, wat wil zeggen dat ze vaak met haar motor op pad gaat. Ze is ook een Bourgondiër, die kan genieten van lekker eten met een gin tonic of een speciaal fruitbiertje.

Ineke

Ineke vervoegde begin 2017 ons team. Ze begon als invalskracht tijdens een zeer drukke periode. Ze werkt parttime in het borduuratelier. Haar doorzettingsvermogen en collegialiteit, maakte dat ze niet meer te missen is in onze atelier. Ze is een trotse oma en graag creatief bezig met onder andere haken en breien.

Heeft u nog vragen? Ons team helpt u graag verder!

U mag ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie over onze producten en diensten.

Contacteer ons